Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında kuruluşda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yatay zemin ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği dâhilin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri adidaki gibidir.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çısoy üründe günah dokumalmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana verişiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriyetle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidişat kişi kaybı olmaması derunin önemlidir.

Zihnî engelli, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli mensubu kalıcı vazife başlangıcında olan ve yangın veya öbür evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen Yangın Çıkış Kapısı bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Report this wiki page